INCREDIBIL ce s-a întâmplat cu Simona Gherghe după ce a cumpărat PASTILE de SLĂBIT dintr-o farmacie. S-a speriat și medicul

Simona Gherghe
Simona Gherghe

Simona Gherghe a fost la un pas să sufere un atac cerebral după ce a luat pastile de slăbit.

Totul s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani, când Simona Gherghe voia să slăbească după un concediu. Marți seară, a dezvăluit, în emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3, prin ce a trecut atunci:

„Niciodată nu am fost un om supraponderal. Dar când îți încolțește o idee, faci orice. M-am întors după o vacanță și mă îngrășasem un pic, două, trei kilograme. Am zis să văd ce pot face. Mergeam și la sală. Dar m-am dus într-o farmacie, nu cu scopul de a cumpăra pastille pentru slăbit. (…) Le-am văzut și am întrebat-o pe farmacistă ce e cu ele. Aaa, uite, sunt niște chestii foarte bune. Au mai luat și alte cliente și au fost foarte mulțumite. Și zic, da, dar ce conțin? Mi-a zis că totul e pe bază de plante. Un supliment alimentar. La farmacie, fac din nou această precizare. Faptul că le-am cumpărat dintr-o farmacie pentru mine a fost o garanție. M-am gândit că, în farmacie, nu intră orice produs.

Am luat acele pastile zece zile. După o săptămână, am slăbit șapte kilograme! Foarte mult! Ajunsesem la 45 de kilograme. Adriana, stilista mea de atunci, mi-a spus într-o zi, te rog frumos, nu mai slăbi, nu mai încapi în nicio măsură, nici măcar în XS. Nu mai aveam poftă de mâncare, mi-era înfiorător de sete. După vreo patru, cinci zile, au început niște dureri îngrozitoare de cap. Am spus că o fi vreo migremă. Dar durerea cumplită nu ceda cu absolut niciun medicament. Țin minte că dormeam și simțeam durerea prin somn.”

Ulterior, a spus că s-a dus la spital. „Le-am explicat ce se întâmplă. (…) Mi-au luat tensiunea. Eu am tensiune de aviator, foarte mică. Atunci, medicul care mi-a luat tensiunea s-a speriat, aveam 16 cu 10. Este tensiune foarte mare. (…) Mi-a spus ulterior că puteam să fac oricând un AVC. (...) Le-am spus de aceste pastile și s-a aprins beculețul! De aici e totul. Și, într-adevăr, aceste pastile au produs în organismul meu o furtună incredibilă. Practic, mi-au dezechilibrat tot organismul, iar urmările au fost foarte lungi. M-am chinuit șase luni de zile să-mi stabilizez tensiunea. Am luat tratament”, a dezvăluit Simona Gherghe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel