Inconștiență la volan. Un șofer de 21 ani, prins când gonea cu 157 km/h, prin Band

Inconștiență la volan. Un șofer de 21 ani, prins când gonea cu 157 km/h, prin Band / Foto: Pixabay, de tookapic
Inconștiență la volan. Un șofer de 21 ani, prins când gonea cu 157 km/h, prin Band / Foto: Pixabay, de tookapic

Un tânăr de 21 de ani a fost prin de polițiști în timp ce conducea cu 157 km/h.

Un tânăr de 21 ani, din Zau de Câmpie, a fost surprins conducând un autoturism, pe DJ 152 A, în localitatea Band, cu o viteză de 157 km/h, a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş. Sector de drum era limitat la 50 km/h, relatează Agerpres.

Potrivit IPJ Mureş, tânărul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 2.900 de lei, fiind dispusă reţinerea permisului de conducere pentru 120 de zile.

Amenzi de aproximativ 136.000 de lei şi 38 de permise de conducere reținute



Tânărul din Zau de Câmpie a fost surprins cu aparatul radar în cadrul unei acţiuni desfăşurate pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, pe parcursul zilei de sâmbătă, ocazie cu care au fost aplicate amenzi de aproximativ 136.000 de lei şi au reţinut 38 de permise de conducere.

"La data de 12 noiembrie, poliţiştii Serviciului Rutier Mureş au organizat o acţiune, pe drumurile publice din judeţ, pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, în special a celor produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză. Au fost aplicate 231 de sancţiuni la OUG 195/2002, dintre care 163 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru depăşiri neregulamentare şi 65 pentru alte abateri, în valoare totală de 135.810 lei. De asemenea, în cadrul acţiunii, au fost reţinute 38 de permise de conducere, dintre care 30 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 3 pentru depăşiri neregulamentare, 4 pentru alte abateri şi 1 pentru o infracţiune de conducere fără permis", au precizat reprezentanţii IPJ Mureş.

Buzău: Accident cu trei răniți pe DN10, în Nehoiu

Un accident rutier soldat cu trei răniţi s-a produs, duminică după-amiază, pe DN 10, în Nehoiu (Mlăjet), informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău. Conform sursei citate, au fost implicate două autoturisme conduse de bărbaţi în vârstă de 68, respectiv 58 de ani.

"Din primele date de la faţa locului, în timp ce conducea autoturismul dinspre Braşov către Buzău, un şofer în vârstă de 68 de ani, din Cislău, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 58 de ani, din Nehoiu, pe DN 10 către DC 171", anunţă Poliţia.

În urma impactului, şoferul din Nehoiu şi două pasagere din maşina lui, o femeie de 55 de ani şi o minoră de 16 ani, au fost răniţi. În cauză se va întocmi dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Accident grav și în Cluj

O femeie a murit şi alte două persoane sunt rănite în urma accidentului rutier care a avut loc, duminică, la intrarea pe A3, în zona Nădăşel.

"În jurul orei 11:58, ISU Cluj a fost alertat pentru a interveni la un accident auto produs între un autoturism şi un autotren la urcarea pe A3 dinspre sensul giratoriu Nădăşel către Gilău. Au fost anunţate trei victime, dintre care două încarcerate. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri. Se intervine cu două autospeciale de descarcerare, un echipaj SMURD şi două ambulanţe SAJ", a anunţat, iniţial, ISU Cluj.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel