Incidente protest. Ionel Corbu: Noi plângeri şi cercetări

Prim-procurorul Ionel Corbu a făcut noi precizări referitoare la ancheta în cazul incidentelor petrecute în seara protestului din 10 august. 

Prim-procurorul Ionel Corbu a declarat că ancheta în cazul incidentelor din seara de 10 august continuă, fiind așteptați toți cei care au informații privind violențele de la protestul din 10 august, inclusiv jandarmi.

"În continuare suntem în aşteptarea documentelor solicitate Jandarmeriei Române, în decursul zilei de astăzi. Vreau să comunic faptul că, în după amiaza zilei de 11 august, s-a primit o solicitare din partea Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti şi s-a şi răspuns, în sensul că acest demers de a desemna un procuror să facă parte din centrul de comandă mobilă înaintat excede competenţelor lor profesionale şi deontologiei lor profesionale. În data de 10 august nu a fost niciun procuror care să facă parte din centru", a declarat procurorul Ionel Corbu.

În ceea ce priveşte ancheta în cazul armei sustrase jandarmeriţei, acesta a declarat că acest caz este cercetat de Parchetul Capitalei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel