Incidente pe pârtiile din Postăvaru. 11 persoane s-au accidentat și au avut nevoie de ajutor

Foto cu caracter ilustrativ. Arhivă Foto: ISU Giurgiu
Foto cu caracter ilustrativ. Arhivă Foto: ISU Giurgiu

11 persoane s-au accidentat duminică pe pârtiile din Masivul Postăvaru. Salvamontiștii le-au acordat primul ajutor, iar cinci turiști au fost preluați de echipajele SMURD.

Incidentele s-au produs duminică pe pârtiile din Masivul Postăvaru. Salvamontiștii au intervenit de fiecare dată, iar turiștii cu răni grave au fost transportați la ambulanțele SMURD.

„Astăzi, 17.01.2021, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în 11 cazuri în care turiștii s-au accidentat în timp ce practicau sporturile de iarnă în Poiana Brașov. Dupa ce li s-a acordat primul ajutor, aceștia au fost transportați în siguranță la baza muntelui. Pentru cinci dintre persoanele accidentate a fost nevoie și de intervenția echipajelor SMURD/SAJ, pentru investigații suplimentare”, au anunțat salvamontiștii brașoveni.

De la debutul sezonului de schi, salvamontiștii din Poiana Brașov au intervenit în 88 de cazuri. 89 de persoane care s-au accidentat, rătăcit sau au solicitat evacuarea au fost salvate de salvatorii montani, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel