Incident în avion la Bruxelles. Pasagerii au fost evacuați după ce un imigrant s-a încuiat în toaleta aeronavei

Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Un avion a fost evacuat după ce un pasager a urcat la bord fără documente și s-a încuiat în toaleta aeronavei.

Un pasager fără documente s-a urcat joi dimineață pe un avion Ryanair, pe aeroportul Zaventem din Belgia. Bărbatul s-a urcat la bordul avionului spre Milano fără documentele necesare. Acesta i-a îmbrâncit pe ceilalți pasageri și apoi s-a închis în toaletă. Polițiștii federali au pătruns în toaletă și l-au arestat pe bărbat. Aeronava a fost apoi evacuată pentru a se face o anchetă.

Faptele au avut loc joi dimineață, la ora 8.30, într-un avion care trebuia să decoleze spre Milano. O pasageră era deja la bord în acel moment și a văzut cum s-au desfășurat evenimentele.

„Un bărbat se așezase pe un scaun care nu îi era rezervat”, spune ea. „S-a mutat apoi pe un alt loc, dar acesta a fost destinat unui alt pasager. După aceea nu l-am mai văzut. Dar chiar înainte ca avionul să decoleze, pilotul a spus că un călător s-a închis în mod deliberat în toaletă și nu a vrut să iasă. Panica din avion a fost mare. În cele din urmă, ofițerii au urcat la bord. Au spart ușa toaletei, după care bărbatul a fost încătușat”, a precizat femeia.

Poliția federală a confirmat faptele și a anunțat că pasagerul s-a urcat la bord fără documentele necesare. „Bărbatul a provocat probleme aeronavei”, se pare. „I-a împins pe ceilalți pasageri și apoi s-a închis în toaletă. Am reușit până la urmă să-l ridicăm fără probleme. Deoarece bărbatul lăsase și bagaje în avion, toată lumea a trebuit să părăsească avionul, astfel încât să putem efectua un control în aeronavă", au precizat forțele de ordine.

Pasagerii au trebuit să aștepte o oră lângă avion

„Când așteptam, am văzut că ofițerii au scos un rucsac și o valiză din aeronavă”, a spus martora la evenimente. „Ne întrebăm cum a ajuns omul la bord fără documentele necesare. E posibil să fi reușit să ajungă pe pistă, printr-o ieșire de urgență. Anterior mai văzusem la biroul de check-in că unul dintre angajați i-a spus că nu poate pleca fără acte. Ciudat că a reușit să se urce”, a mai precizat aceasta.

În cele din urmă, avionul Ryanair a reușit să decoleze spre Milano la 10 dimineața, după o oră și jumătate decât ora planificată. „Am aterizat fără probleme, dar vacanța noastră a început destul de interesant”, a mai precizat pasagera, potrivit HLN.be.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel