Incident la Therme. Oamenii au fost evacuaţi şi au primit vouchere de acces pentru o data ulterioară

Centrul Therme, singurul cu apă termală din Capitală Foto: Facebook thermebucuresti
Centrul Therme, singurul cu apă termală din Capitală Foto: Facebook thermebucuresti

Incident la Therme București, după ce un echipament s-a supraîncălzit.

Un echipament auxiliar din spațiul tehnic al Therme București s-a supraîncălzit și s-a decis, ca măsură preventivă, evacuarea celor prezenți. Ei au primit un voucher de acces pentru o data ulterioară, pentru disconfortul creat. Reprezentanții Therme București au transmis că, duminică, la un echipament auxiliar din spatiul tehnic s-a semnalat o supraîncălzire, dar incidental nu a afectat niciun client prezent în Therme la acel moment.

„Pentru siguranța și confortul clienților și angajaților Therme București, conform protocolului de siguranță, s-a decis, ca măsură preventivă, întreruperea activității pentru restul zilei. Vizitatorii prezenți în complex în acel moment au fost îndrumați în mod organizat către ieșirea din complex”, au transmis cei de la Therme.

Pentru disconfortul creat, toți cei prezenți în acel moment în complex vor primi în compensare vouchere de acces pentru a reveni la o dată ulterioară. La ora transmiterii știrii, cei de la Therme au transmis că defecțiunea echipamentului a fost deja remediată, urmând ca întregul complex să își reia activitatea normală începand de luni dimineața, transmite Mediafax.

Despre Therme Bucureşti

Cel mai atractiv loc de relaxare al Capitalei este Therme București, din zona Otopeni. Therme este una dintre cele mai importante atracții, unică nu doar în România, dar și în Europa.

Cu arbori tropicali și plante exotice, centrul Therme, singurul cu apă termală din Capitală, a combinat în mod ideal zonele acvatice cu cele verzi, inspirate de cele mai fabuloase regiuni ale lumii, dar relaxarea poate fi combinată, aici, și cu delicii gastronomice, în cele trei restaurante ale complexului. 

„Therme este o experiență, nu doar un SPA... Aici poți să explorezi lumea cu toata ființa, prin inspirație, expirație și perspirație, în saunele tematice unice în peisajul turistic din România. Simți beneficiile aerosolilor cu sare de Himalaya, înconjurați de pereții ca de chihlimbar, inspiri căldura aromatelor păduri Amazoniene, te pierzi și te regăsești în languroasa atmosferă orientală specifică Alhambrei sau descoperi și înveți lucruri incitante, în spirit Hollywoodian. Sau poate vrei să te întinzi pe paturile din lemn de conifere sau de zâmbru și să te bucuri de aerul îmbogățit de ierburile aromatice de pe tărâmul european, din sauna bavareză și cea provensală”, transmit reprezentanţii Therme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel