Incident la Praga: Joachim Gauck, lovit în cap cu un ou aruncat spre Milos Zeman

Incident neplăcut la Praga, în timpul unei ceremonii la care au participat preşedintele Germaniei, Joachim Gauck, precum și omologul său ceh, Milos Zeman. Un ou aruncat de un protestatar spre Milos Zeman, l-a lovit în cap pe Joachim Gauck.

"În cursul unei ceremonii desfăşurate la Praga, preşedintele Gauck a fost lovit în cap. A fost puţin tulburat de şoc, dar şi-a desfăşurat programul normal", a declarat Jiri Ovcacek, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei Cehiei, scrie Mediafax.

Ulterior, preşedintele Cehiei a prezentat scuze pentru incidentul produs la festivitățile dedicate împliniri a 25 de ani de la Revoluția de Catifea.

Milos Zeman a fost huiduit de protestatari, care îi reproşează orientarea prorusă şi limbajul vulgar. Personalul care a asigurat protecția președintelui ceh și a omologilor săi din Polonia, Germania, Ungaria și Slovacia, prezenți la eveniment, au fost nevoiți să folosească umbrele pentru a-i proteja pe aceștia de roșiile, sandvișurile și ouăle aruncate înspre Milos Zeman de către protestarii prezenți la ceremonie, scrie dailymail.co.uk.

Vezi foto AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel