Incident la Casa Albă: Tânăr arestat, după ce a escaladat gardul

Un nou incident la Casa Albă, la o lună după un fost militar înarmat cu un briceag în buzunar a pătruns în clădirea unde locuiește președintele Statelor Unite. Miercuri, un tânăr de 28 de ani a fost arestat după ce a escaladat gardul ce dă spre peluza reședinței președintelui american.

Bărbatul a reuşit să sară gardul Casei Albe şi a început să alerge pe peluză, fără însă a ajunge în clădire.

"În jurul orei 19.16, un individ a escaladat gardul din nordul Casei Albe. El a fost imediat arestat pe gazon de Secret Service", a declarat pentru AFP Edwin Donovan, un purtător de cuvânt al poliţiei de elită însărcinate cu protecţia preşedintelui american, scrie Mediafax.

Bărbatul a fost transportat la un spital din apropiere, a precizat el.

Un incident similar a avut loc în seara zilei de 19 septembrie, când Omar Gonzalez, un fost militar de 42 de ani înarmat cu un briceag în buzunar, s-a urcat pe gardul de 2,30 metri din nordul Casei Albe, apoi a parcurs mai mult de 60 de metri pe peluză înainte de a reuşi să intre pe uşa principală de la parterul clădirii. El a trecut prin mai multe camere înainte de a fi arestat în cele din urmă.

Plasat în detenţie  după arestare, el este anhetat de intruziune ilegală într-o clădire protejată, port de armă periculoasă şi deţinere ilegală de muniţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel