Incident GRAV la o școală din Brașov. Copii cu arsuri puternice - UPDATE

scoala
scoala

Incident grav la o școală din Brașov. 20 de copii cu suferit arsuri în jurul ochilor. Poliția s-a autosesizat.

UPDATE: În urma apariției în mediul online a unor informații cu privire la un posibil incident la o unitate de învățământ din mun. Brașov, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov -Poliția Municipiului Brașov s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări în vederea clarificării stării de fapt.

Știrea inițială

Un incident grav a avul loc la Școala Gimnazială nr. 11 din Brașov, acolo unde 20 de elevi au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au suferit arsuri din cauza unei lămpi cu ultraviolete. 

Copiii sunt în clasa a șasea și s-au trezit după ore cu usturimi puternice în zona ochilor. Majoritatea au ajuns la medic pentru consultațiile de specialitate. 

Ce susțin părinții

Părinții acestora susțin că totul a pornit de la aparatul uitat aprins în clasă.

„La 14,00 m-am dus să-mi iau copilul de la școală. Pe la 15,00 fetița s-a plâns de dureri la ochi. Am fost la un cabinet oftalmologic unde ni s-a spus că este vorba despre arsuri. Imediat după ce am fost la cabinet, a apărut scris și pe grupul școlii că mai mulți copii au avut probleme la ochi, au lăcrimat, i-a usturat sau li s-a înroșit fața. Se pare că lampa respectivă ar fi fost lăsată în clasa cu elevi vreo 2 ore. Știu că se folosește, dar nu în prezența persoanelor. Peste 20 de copii au avut probleme din ce am discutat cu alți părinți. Am sunat la secretariat, dar nimeni nu știa nimic despre ce s-a întamplat, nicio explicație", a spus unul dintre părinți.

„Pe copil îl dor foarte tare ochii, nu îi poate ține nici închiși, nici deschiși. Și capul îl doare. Stă cu comprese și picături. Are mâine programare la oftalmologie", a povestit alt părinte pe grupul părinților, potrivit brasovmetropolitan.ro.

Conducerea instituției va deschide o anchetă în acest caz. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel