Incident grav la mii de metri altitudine: Un pasager a încercat să intre în cabina piloților. Aterizare de urgență

O cursă Air France care venea de la Paris și se îndrepta către New Delhi a aterizat de urgență pe aeroportul din Sofia, din cauza comportamentului agresiv al unui pasager, au anunțat sâmbătă autoritățile bulgare.

Incidentul s-a petrecut vineri după-amiază. Pasagerul, un cetățean indian, a început să se comporte ciudat la puțin timp după decolare: s-a certat cu ceilalți călători, a agresat o însoțitoare de bord și a bătut în ușa cabinei piloților. Comportamentul său agresiv l-a făcut pe comandantul aeronavei  să ceară permisiunea pentru o aterizare de urgență de la Sofia. 

Individul a fost dat jos din avion și a fost pus sub acuzare pentru că a pus în pericol siguranța zborului, fiind reținut pentru 72 de ore.

Dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 10 ani închisoare, a declarat Ivailo Anghelov, oficial al Agenției Naționale de Investigații din Bulgaria, citat de agenția Reuters, potrivit portalului Deschide.md.

„Anchetăm atât acțiunile sale, cât și motivațiile. Nu există o explicație rezonabilă pentru comportamentul său”, a spus oficialul bulgar. Potrivit presei bulgare, bărbatul nu părea să fie sub influența alcoolului. 

Cursa Air France și-a reluat zborul către New Delhi, după debarcarea pasagerului turbulent.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel