Incident grav la Circul Globus. Spectacolul oprit - UPDATE

Incident grav la Circul Globus din Capitală, în timpul spectacolului de astăzi. Un acrobat a căzut de la înălţime în timp ce executa o acrobație "Roata Morţii".

UPDATE: Acrobatul de la Circul Globus care a căzut de la înălţime, duminică, este conştient, cu o tensiune bună şi se află la Floreasca pentru mai multe investigaţii, a informat Primăria Capitalei, potrivit Agerpres.

'Acrobatul este Ionel Orzan, are 66 de ani şi a început să lucreze în spectacole de circ cu o trupă de zburători (numere de trapez la înălţime) în anul 1972. Este căsătorit cu partenera sa, Ana, 62 de ani, cu care intra în Roata Morţii. A căzut de la cinci metri înălţime la ultima ieşire, când i-a alunecat mâna. Este conştient, cu o tensiune bună şi se află la Floreasca pentru mai multe investigaţii', precizează Primăria Capitalei, menţionând că este colaborator al circului.

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, la faţa locului s-au deplasat două ambulanţe SMURD, una dintre ele cu medic, care a constatat că acrobatul a suferit un traumatism cranio-cerebral minor.

În cauză se va deschide un dosar pentru accident de muncă de către Secţia 6 de Poliţie, a anunţat Biroul de presă al Poliţiei Capitalei.

....

Spectacolul a fost oprit, iar publicul a fost evacuat.

Din fericire, potrivit realitatea.net, acrobatul este conştient şi a suferit un traumatism cranian minor. El a fost transportat la Spitalul Floreasca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel