Incident București. Bărbat trage de păr o femeie. Trecătorii și Poliția se fac că plouă - FOTO. UPDATE

Andrei Itu / 13 aug 2019 / 09:55 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Jurnalista Roxana Grosu a povestit pe pagina sa de Facebook o întâmplare revoltătoare petrecută acum câteva ore în București despre o presupusă agresiune verbală și fizică a unui bărbat, care ar fi tras de păr o tânără fără ca cineva să intervină. Aceasta a reușit să facă o poză presupusului agresor.

UPDATE Reacția Poliției care precizează că s-a intervenit în 12 minute

 

Pe 12 august, la ora 22,10, prin apel 112, o femeie a sesizat faptul că a fost martor la momentul în care, în zona centrală a municipiului, o femeie a fost urcată cu forţa într-un autoturism. Cazul a fost preluat de Poliţia Sectorului 2, fiind direcţionate echipaje la faţa locului. În 12 minute (conform evidenţelor electronice), pe baza datelor oferite de persoana care a sunat la 112, datele referitoare la autoturism au fost transmise către echipajele aflate în teren şi către unităţile de poliţie limitrofe municipiului', informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis marţi. Potrivit sursei citate, a fost stabilit parte din traseul autoturismului şi a fost identificat proprietarul acestuia. În urma discuţiilor cu deţinătorul autoturismului, a fost stabilit şi utilizatorul acestuia.

Știrea inițială. Martora la incident spune că Poliția a ajuns la fața locului după o oră

 

''Înainte cu 3-4 secunde de poza asta, individul care urca în maşină trăgea o fată de păr şi o împingea în maşină, fără voia ei, în spate la Intercontinental. Lume pe stradă, nimeni nici măcar nu a strigat la el să o lase, darămite să intervină. Am reuşit să fac poza asta. M-a înjurat, a încercat să vină după mine, dar a renunţat. Am sunat imediat la 112. Am povestit întâmplarea operatoarei. Apoi poliţistului. Le-am zis că am şi poză. La un sfert de oră, când mergeam spre casă, m-au sunat să revin la 'locul faptei'. Era deja 10,20 seara. Mă întorc. Aştept 20 de minute. Poliţistul din centrală dăduse numărul meu greşit, iar echipele de pe teren treceau pe lângă mine, dar nu opreau, deşi eram poziţionată fix unde stabilisem cu ei. Într-un final, ajung 3-4 jandarmi şi vreo 4 poliţişti'' a spus Roxana Grosu.

''Reiau povestea. Îmi iau datele de pe buletin. Încep să discute prin staţie de ce secţie ţine zona respectivă. Îmi zic să aştept alt coleg. Vine. Îi povestesc şi lui. Se uită nedumeriţi la ce cameră putea prinde scena - în centrul Bucureştiului, la Universitate! Îmi zic să aştept să vină şi 'grupul operativ'. Vine un puştan de maximum 23 de ani. Îi povestesc şi lui. Îmi spune să ţin telefonul aproape că mâine s-ar putea să mă sune să vin să dau o declaraţie. La secţia 1. Sau la 6. Nu se ştie încă sigur. Între timp s-a făcut ora 23,20. Chem pe cineva să mă ducă acasă cu maşina pentru că era foarte puţin probabil să mai prind transportul public. O oră şi 20 de minute. În Bucureşti, capitala României''' a scris Roxana Grosu pe pagina sa de Facebook.

Ca de obicei, în lumea virtuală, asemenea postări devin virale, atrăgând mii de distribuiri și comentarii de indignare. Însă, în viața reală mai puțini oameni decid să intervină, precum însăși autoarea postării povestește despre indiferența societății în care trăim.

 

 

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27