Incident aviatic la Cluj. Avion ieşit de pe pistă în momentul aterizării

Foto: România Tv
Foto: România Tv

Un accident aviatic era pe cale să se transforme într-o catastrofă, joi dimineața, pe aeroportul din Cluj.

Un avion  a ieşit de pe pistă în momentul aterizării pe aeroportul din Cluj. Aeronava nu a fost avariată, dar aeroportul a fost închis până la mutarea avionului din locul în care a ajuns ca urmare a derapării. Potrivit conducerii aeroportului, condiţiile de terizare erau bune şi încă nu se ştie cauza incidentului, cu toate că pista era acoperită cu zăpadă, potrivit România TV.

Aeronava venea de la București și  a aterizat la Cluj-Napoca puţin după ora 8.00, dar a ieşit de pe pistă. Incidentul s-a produs după ce aeronava nu a mai putut fi controlată, iar aceasta a ieşit de pe pista care are 2.100 de metri.

Din primele informaţii, la bordul aeronavei se aflau în jur de 100 de persoane. Aparatul nu a fost avariat.

Fratele unuia dintre pasagerii din avion dă vina pe autorităţi pentru incident. "Din cauza nepasarii autoritatilor s-a intamplat ce s-a intamplat, din cauza nedeszapezirii pistei. Fiind zapada prea mare, pilotul a vazut ca nu se opreste avionul si au ajuns pe camp. Oamenii s-au speriat, acum asteapta sa vada daca îi ia alta aeronava".

David Ciceo, directorul aeroportului din Cluj, David Ciceo, a declarat la România TV, că aeronava nu a fost avariată. Condiţiile de aterizare erau bune, a precizat oficialul aeroportului, adăugând că se iau masuri pentru scoaterea aeronavei şi redeschiderea aeroportului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel