Trei români, ani grei de închisoare în Italia. Au mutilat un militar în rezervă

Trei români care locuiesc în Italia și care au stâlcit în bătaie un militar în rezervă din Macedonia au fost condamnați la închisoare.

Trei bărbați originari din România au fost condamnați la 8 ani de închisoare și trebuie să plătească victimei daune în valoare de 500.000 de euro. În urmă cu trei ani, în ziua de Paști, cei trei români au scos grătarele în stradă și au dat drumul la manele la maximum. Victima, fost militar în Macedonia a coborât și i-a rugat să lase muzica mai încet pentru că dorm copiii. Nu se aștepta la o reație violentă fiindcă, spune soția lui, se cunoșteau și se respectau reciproc.

Atacul

Unul dintre agresori i-a dat cu un spray în ochi, iar celălalt a acționat un electroșoc în zona capului. Victima a căzut în genunchi, moment în care al treilea l-a lovit cu o rangă de la grătar în cap. Speriați de urletele soției de la balcon, indivizii au fugit în casă. De acolo au fost săltați de Carabinieri. La trei ani de la eveniment victima nu și-a revenit. Este și acum internat într-un spital. Nu își recunoaște soția și nici copiii. Cei trei români au refuzat să facă vreo declarație reporterilor italieni.

Vezi și: Români condamnaţi pentru trafic cu migranţi. Unde îi ascundeau

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel