Închisoare pe viață pentru autorul crimei de la Corbu

Fotografie creată de EKATERINA BOLOVTSOVA, de la Pexels
Fotografie creată de EKATERINA BOLOVTSOVA, de la Pexels

Tribunalul Constanța l-a condamnat la închisoare pe viață pe tânărul care, în vara anului 2021, a intrat peste o familie din localitatea Corbu, județul Constanța. Fiica cea mare a familiei a fost violată, iar tatăl ei, înjunghiat mortal. 

M.D. a fost condamnat pe viață, miercuri, 2 februarie, de către Tribunalul Constanța. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare. 

M.D. era vecin cu victimele

Individul, care lucra ca barman/ospătar, inclusiv pe vase de croazieră, nu are antecedente penale. În urmă cu câțiva ani însă, după ce și-a pierdut mama, a început să consume droguri. Într-o noapte de iulie, în 2021, M.D., în vârstă de 29 de ani, a pătruns în casa vecinilor săi pentru a face rost de bani. Îl interesa suma de 2.000 de lei, notează replicaonline.ro

Pentru că a găsit doar 250 de lei, a intrat în dormitor și a început să lovească cu maceta în stânga și-n dreapta, ucigându-l pe bărbatul familiei. Pe soția acestuia și pe copiii mai mici i-a închis în baie. Apoi, fiica cea mare a familiei, în vârstă de 20 de ani, a fost violată. 

Încercând să-i inducă pe anchetatori pe o pistă falsă, el i-a zis femeii rămase fără soț că "bărbatul tău a avut o relație cu soția mea". 

Arma crimei a fost găsită la percheziția domiciliară 

La percheziția domiciliară efectuată în locuința lui M.D., la două case distanță, oamenii legii au găsit arma crimei - o macetă. 

În cele din urmă, a recunoscut comiterea faptelor. Totuși, a declarat că abia când a plecat spre serviciu, în dimineața respectivă, a aflat că l-a omorât pe bărbat. Fiind întuneric, nu știa că i-a provocat răni grave, a susținut el. 

VEZI ȘI: Sentință finală în cazul deratizării care a omorât doi copii și o mamă, în Timișoara

A fost dată sentința finală în cazul deratizării din Timișoara, în urma căreia o femeie și doi copii au murit. 

S.B., patronul firmei care a realizat deratizarea din "blocul morții" din Timișoara, în noiembrie 2019, a fost condamnat definitiv la șase ani și nouă luni de închisoare de Curtea de Apel Timișoara. De asemenea, bărbatul a fost obligat la plata unor daune de 150.000 de euro și 700.000 de lei. 

În noiembrie 2019, un copil nou-născut, unul de trei ani și o mamă de 29 de ani au murit intoxicați, după realizarea deratizării în bloc. Alte persoane au ajuns la spital. 

Citește mai mult AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel