Închidere Realitatea TV. Cozmin Gușă îi mulțumește lui Dan Voiculescu

Sebastian Florea / 05 noi 2019 / 18:25 Salveaza PDF Comentarii

Cozmin Gușă i-a mulțumit lui Dan Voiculescu, în urma reacției pe care acesta a avut-o după închiderea Realității Tv.

În cadrul emisiunii ”România 2019”, de la Realitatea Plus, urmașă a Realității Tv, Cozmin Gușă a remarcat, într-o discuție cu invitatul său, Dorel Vișan:

”Solidaritatea manifestată de Dan Voiculescu, spre exemplu, de la trustul concurent, de la Antenă, a fost un lucru potrivit, dar el merită mulțumiri, tocmai pentru că el a fost oarecum singular. Și eu vreau să-i mulțumesc lui Dan Voiculescu pentru poziționarea lui înțeleaptă, apropo de închiderea Realității și sugerarea nedreptății care i se face primei televiziuni de știri din România. Nu s-a închis Realitatea până la urmă, dar mesajul a fost bine-venit. Și am mai primit sprijin doar dintr-un loc, de la cei care coordonează televiziunea cu sediul în Cluj, numită LOOK”, a fost mesajul transmis de Cozmin Gușă, luni seara la Realitatea Plus.

Dan Voiculescu a reacționat față de neprelungirea licenței Realitatea TV, care s-a soldat cu închiderea postului și, ulterior, înlocuirea acestuia cu Realitatea Plus. Patronul trustului Intact a scris pe blogul său că regretă închiderea stației TV, în ciuda faptului că a avut o viziune diferită față de politica editorială a postului și și-a exprimat bucuria că va „apărea o nouă Realitate".

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23