EXCLUSIV  Începe Mercur retrograd, previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Leu, Fecioară, Balanță, Capricorn, Scorpion. Bani, șefi, frici

Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a revenit cu noi previziuni în ziua în care începe retrogradarea lui Mercur.

Mercur își începe prima retrogradare din 2022, care va dura până pe 4 februarie. Dar atenție că efectele se vor prelungi până pe 10 martie. Retrogradarea începe în semnul Vărsătorului, iar pe 26 ianuarie, Mercur se va întoarce în cel al Capricornului. Zodiile de aer și de pământ vor resimți din plin această perioadă. Oricum, înhămați-vă cu multă răbdare pe toate planurile, a spus Daniela Simulescu.

Ca de obicei, emisiunea cu previziunile zilei va fi transmisă la DCNews și DCNewsTV începând cu ora 9.00!

 

 

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile pe scurt:

 

Berbec

Chiar dacă retrogradarea pare ceva negativ, să știi că îți va prii de data aceasta. Poți readuce în discuție unele subiecte în zona profesională.

Taur

Discuțiile cu șefii sau colegii nu vor fi destul de clare. Deci ar fi recomandabil să te asiguri de două ori înainte de a trece la acțiune.

Gemeni

Vei fi un du-te vino continuu. Mercur, guvernatorul tău, își începe retrogradarea într-un mod mai controversat, deci vei resimți din plin acest lucru.

Rac

Astrele îți recomandă să verifici orice suspiciune. De multe ori s-ar putea ca fricile tale să pună stăpânire pe logică și pe simțul obiectiv.

Leu

Partenerul readuce în discuție subiecte de care ai fugit. Dar de data aceasta nu vei mai reuși. Îți vei da seama că este mai bine așa.

Fecioară

Nu doar colegii vor face promisiuni de care nu se vor putea ține, dar și tu vei această tendință. Pentru că trebuie să accepți neprevăzutul.

Balanță

Nu este o zi potrivită pentru vorbe dulci sau replici romantice. Îți vor fi răstălmăcite imediat. Discuțiile purtate cu copiii vor fi mai aprinse.

Scorpion

Dialogul cu familia va fi unul problematic. Și presărat de inexactități. Însă nu în mod voit. Astrele vă recomandă să aveți multă răbdare.

Săgetător

Mercur retrograd te va face să te agiți suplimentar și să cauți explicație pentru absolut orice. Excesul tău de zel îi va speria pe apropiați.

Capricorn

Vor reapărea unele facturi neplătite sau probleme cu banii. Mercur îți recomandă să îți revizuiești bugetul personal.

Vărsător

Mercur retrograd s-ar putea să îți dea viața peste cap. Te vei întâlni cu oameni din trecut, vei avea mai multe încurcături sau amânări.

Pești

Mercur retrograd poate aduce situații în care vei deveni prăpăstios și pisălog. Se vor aduna multe frici în mintea ta, unele justificate chiar.

 

Iată perioadele în care Mercur va retrograda în 2022: 

14 ianuarie - 4 februarie 2022: Mercur va începe retrogradarea în Vărsător și o va termina în Capricorn. 

10 mai - 3 iunie 2022: Retrogradarea va începe în Gemeni și se va finaliza în Taur. 

10 septembrie - 2 octombrie 2022: Mercur își va începe mișcarea aparent retrogradă în Balanță și o va finaliza în semnul Fecioarei. 

Pe 29 decembrie: Mercur începe a patra retrogradare în semnul Capricornului. 

Și nu uita: Mercur retrograd, folosit adesea într-un sens negativ, este un eveniment astrologic menit să ne ajute, dar cu o condiție esențială: dacă înţelegem mesajul pe care vrea să ni-l transmită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel