Începe curățenia de primăvară. Și tu poți participa!

Asociația Team Work te invită iar la voluntariat în Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București, de această dată la Curăţenia de Primăvară 2020. 


Activitatea se va desfăşura pe parcursul a trei weekend-uri: 7-8, 14-15, 21-22 martie 2020.

Principalele activităţi pe care le vom desfăşura constau în: tăierea lăstărișului, greblarea frunzelor, scoaterea rădăcinilor și înlăturarea materialului vegetal strâns, iar în funcție de spațiul unde vom lucra, pot interveni și activități suplimentare. În dimineața fiecărei zile participanții vor fi informați asupra spațiului și activităților pe care le vor desfășura. Programul de lucru este, pentru fiecare dintre cele 6 zile, între orele 09:30-14:30.


14 ani, vârsta minimă de participare


Înscrierea la ediţia 2020 a Curăţeniei de primăvară (cea de-a 15-a pe care o organizăm) se face prin completarea formularului online pe care îl găsiți în acest e-mail. Vârsta minimă de participare este de 14 ani. Uneltele și mănușile vor fi asigurate de organizatori (după înscriere veți primi un e-mail cu mai multe detalii). Vă puteți înscrie pentru 1, 2 sau mai multe zile.

Curățenia de Primăvară în Grădina Botanică este organizată anual, din 2006, de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel