EXCLUSIV  Începe Cântă acum cu mine, la PRO TV. Cel mai tare jurat, la DC News: Voi profita!

PRO TV
PRO TV

Noul show muzical Cântă acum cu mine, prezentat de Cabral, va debuta la Pro TV duminică seară, de la ora 20.00.  

Cântă acum cu mine, noul show de muzică şi entertainment, începe duminică, 3 martie, la PRO TV, de la 20.00. Loredana, căpitanul celor 100, se va afla în mijlocul celor 100 de muzicieni care vor analiza prestaţiile concurenţilor. Din postura de căpitan al artiştilor din juriu, Loredana le-ar putea influenţa deciziile şi i-ar putea convinge să se ridice, să cânte şi să danseze în rând cu cei care urcă pe scenă.

Unul dintre cei mai tari jurați

Actorul Răzvan Krem Alexe e unul dintre cei 100 de jurați ai noului show Pro TV Cântă acum cu mine și a dezvăluit, la interviurile DC News, cum s-a făcut selecția. Potrivit lui Răzvan Krem Alexe, Pro TV a ales în juriul noii emisiuni concurs Cântă acum cu mine persoane publice mai puțin promovate.

(w670)

Actorii Răzvan Krem Alexe și Emilian Mârnea joacă în piesa Trucul lui Patrick, în regia Mariei Colțeanu, la Teatrul de Comedie din București. Răzvan Krem Alexe e cunoscut publicului din aparițiile în anul 2012 la emisiunea concurs Românii au talent, difuzată la Pro TV. Pe atunci avea 23 de ani și s-a numărat printre preferații telespectatorilor, iar acum revine în postura de jurat la Cântă acum cu mine, show filmat în Polonia și prezentat de Cabral.

”Sunt 100 de jurați la noua emisiune Cântă acum cu mine, care urmează să fie difuzată la Pro TV, iar printre ei mă număr și eu. Am fost cândva și concurent la Românii au talent, tot la Pro TV. Cei 100 de jurați sunt oameni cvasicunoscuți, persoane publice care nu au fost suficient promovate. Pentru mine e bine să beneficiez de această expunere pentru că voi profita de ocazie să îi invit pe toți oamenii la teatru, să mă vadă și pe scenă", a declarat Răzvan Krem Alexe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel