Începe Adela, sezon 2 - Adevăr și eliberare

Adela
Adela

Jurata X Factor Delia ”se aude” pe coloana sonoră a celui de-al doilea sezon al serialului ”Adela - Adevăr și eliberare”, produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production, care va avea premiera joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1. 

 

 

Deși lansată la începutul anului 2020, piesa ”Aruncă-mă”, compusă de jurata X Factor Delia și care a strâns deja peste 10 milioane de vizualizări pe Youtube, se potrivește foarte bine cu povestea serialului de la Antena 1. ”Vinde-mi fericirea la primul venit, știi ce zic / Mai cumpără-ți o viață, că ție nu-ți mai ajunge nimic”, sunt doar două dintre versurile care pot rezuma povestea protagonistelor serialului ce va avea premiera joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1. 

”Mi se pare foarte potrivită această alăturare și mă bucură, mai ales că pentru mine muzica și poveștile înseamnă vindecare, eu am scris de multe ori piese într-un soi de terapie. Eu, un pix, o foaie și un pian și încep să iasă multe lucruri la iveală, pentru că experienţele sunt acolo, le poţi accesa oricând pentru a scrie piese. Cât despre subiectul <dragoste> nu cred că trebuie alimentat cu nimic!”, a spus jurata X Factor Delia, care marchează astfel o premieră: ”Aruncă-mă” este prima piesă a artistei care devine coloană sonoră de film.   

Adela spune povestea a două surori, Adela și Andreea, care află că una din ele este în realitate fata unui om bogat. Mama celor două o trimite pe fiica ei adevărată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov. 

Telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii ce se bucură de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie. Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Gelu Niţu, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev  vor putea fi urmăriţi începând de joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1, în cel de-al doilea sezon al serialului Adela. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel