Incendiul de la Catedrala Notre Dame, pe toate posturile tv din întrega lume. Emmanuel Macron: Un incendiu teribil

Eduard Pascu / 15 apr 2019 / 21:11 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Un incendiu violent a izbucint în această seara la catedrala construită în secolul XII, Notre Dame din Paris. Principalele posturi tv din întreaga lume transmit în direct acest grav incendiu.

Conform informațiilor transmise de marile cotidiene din lume, The Guardian, The Sun, Daily Mail, sute de pompieri încearcă să stăvilească flăcările dar acest lucru este îngreunat de schele montate pentru renovare cât și din cauza lemnului foarte vechi care arde ca o torță. Acest incediu, exact în săptămâna mare la catolici, este pus de autorități pe seama unui accident cu ocazia lucrărilor de renovare.

Departamentul de pompieri a declarat că o operațiune importantă a fost în curs de desfășurare. Un purtător de cuvânt al primăriei a spus că zona a fost evacuată. Emmanuel Macron a anulat un discurs planificat pentru națiune în lumina "unui incendiu teribil", potrivit unui oficial din biroul președintelui Elysee. Primarul de la Paris, Anne Hidalgo, a declarat pe Twitter că pompierii încă încearcă să stingă incendiul și îi îndemna pe locuitori să stea departe de perimetrul de securitate.

VEzi și: INCENDIU NOTRE-DAME (Paris). ARDE catedrala video - update: Turnul s-a prăbușit, în timp ce întregul cadru al clădirii arde


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24