Incendiu violent la un depozit de material lemnos

Pompierii au intervenit cu forțe sporite pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de material lemnos. 

Pompierii vasluieni au localizat sâmbătă după-amiază incendiul care a izbucnit la un depozit de material lemnos din localitatea Lipovăţ şi acţionează pentru lichidarea sa, intervenţia fiind îngreunată de vântul foarte puternic, scrie Agerpres. 

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta violent la un depozit de material lemnos, cu aproximativ 1.000 de metri cubi de lemn, existând pericolul iminent de propagare la o hală de aproximativ 1.000 de metri pătraţi plină cu peleţi şi furaje, şase hale pentru creşterea păsărilor şi un tank diesel in care se află circa 20 de metri cubi de carburant.

Intervenție cu forțe sporite



La locul incendiului se intervine cu opt autospeciale, 30 de subofiţeri şi doi ofiţeri care acţionează pe trei sectoare, unul pentru stingere incendiului şi două pentru protecţia bunurilor.

Acţiunea este condusă de de inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Podul Înalt" al Judeţului Vaslui, colonel Niculae Tătaru, sub coordonarea prefectului judeţului Vaslui, Mircea Gologan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel