Incendiu violent la un depozit de carburant şi lemne din Mureş. O persoană a murit, alte trei au fost rănite

foto: Octav Ganea, Inquam Photos
foto: Octav Ganea, Inquam Photos

Un incendiu puternic a izbucnit marți la un depozit de carburant şi material lemnos în localitatea Eremitu, judeţul Mureş. O persoană a murit și alte trei au fost rănite.

Incendiul a izbucnit la un depozit de carburant și material lemnos din cadrul unui operator economic situat în localitatea Eremitu, judeţul Mureş.

„La fața locului au fost mobilizate 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autocisternă, o autoscară mecanică de intervenție și salvare de la înălțimi, două autospeciale de primă intervenție și comandă, o autospecială de suport logistic, 3 ambulanțe SMURD dintre care una cu medic, un ATPVM și autospeciala de intervenție cu roboți în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Miercurea Nirajului, SVSU Vărgată și SVSU Eremitu”, anunță ISU Mureș.

Flăcările au cuprins o suprafaţă de circa 4000 mp. Din cauza fumului dens, autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert. Din nefericire, patru bărbaţi au fost răniţi, unul dintre ei fiind găsit inconştient la faţa locului. Medicii au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără succes, bărbatul nu a răspuns şi a fost declarat decedat. Celelalte 3 victime au fost transportate la UPU Târgu Mureș.

„Echipajele intervin în sistem structurat pentru limitarea propagării, localizarea și lichidarea incendiului. Incendiul este localizat. Se acționează perimetral pentru lichidare. Victima de cod roșu a fost declarată decedată de către echipajul medical aflat la locul evenimentului iar cele 3 victime de cod galben sunt transportate în aceste momente la UPU Târgu Mureș cu 1 ATPVM. Suprafața total afectată este de aproximativ 4600 mp, iar in acest moment se acționează pentru lichidarea incendiului la o suprafață de aproximativ 1800 mp la 2 corpuri de cladire și un depozit de material lemnos din cadrul operatorului economic”, a mai transmis ISU Mureș.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel