București: afacerea unui deputat, făcută PRAF

Incendiu puternic în Capitală, la un complex comercial!

[caption id="attachment_403770" align="alignleft" width="310"] foto: romania tv[/caption]

S-a produs în Piața Rahova din București, iar complexul comercial a fost mistuit de flăcări, aproximativ 20 de standuri de marfă fiind distruse.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Daniel Vasile, a spus că incendiul din Piaţa Rahova a fost semnalat la ora 02.00, fiind stins în jurul orei 06.30. Nicio persoană nu a fost rănită în urma incendiului. Pompierii au intervenit cu 12 autospeciale cu apă şi spumă pentru a lupta împotriva flăcărilor.

Potrivit Romania TV, din primele cercetări, incendiul a pornit de la un grătar lăsat aprins în restaurantul din interiorul pieţei. Din fericire, nu au existat victime, dar pierderile materiale sunt însemnate, 600 de metri pătraţi din clădire s-au făcut scrum. Complexul comercial aparţine familiei deputatului Nicolae Păun.

"E vorba de o neglijenţa clară, din partea celor de la restaurant care nu au fost în stare să stingă gratarul.  E o paguba mare, eram asiguraţi, dar nu ne ajută la nimic. O sa vedem daca mai renovam, ori o bagam in demolare si reconstructie", a declarat Nicolae Păun.

Pagubele sunt uriaşe. Proprietarii standurilor care au ars nu aveau marfa asigurată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel