Incendiu VIOLENT la trenul Brașov – București; 200 de călători evacuați în Prahova

Un incendiu violent a cuprins o locomotivă în gara Buda, din localitatea prahoveană Ariceștii Rahtivani.

UPDATE: Incendiul izbucnit, miercuri, la o locomotivă a unui tren InterRegio în gara Buda a fost lichidat, iar nimeni nu a fost rănit, informează ISU Prahova. În tren erau circa 350 de călători, care au fost evacuaţi când a izbucnit focul. Trenul avea trei vagoane şi circula pe ruta Braşov-Bucureşti.

'Călătorii au fost transbordaţi în alte două trenuri care au plecat la destinaţie', precizează ISU Prahova. Pompierii au acţionat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de stingere cu azot, iar la faţa locului a venit şi un echipaj SMURD.

Potrivit primelor informații este vorba de trenul care circula pe ruta Brașov – București, iar 200 de călători au fost evacuați. Nu sunt victime.

Potrivit ISU Prahova, incendiul violent a cuprins locolotiva unui tren cu trei vagoane care circula pe ruta Brașov-Bucuresti.

„La sosirea echipajelor la locul intervenției, incendiul se manifesta la compartimentul compresor. Preventiv, au fost evacuați aproximativ 200 de călători, care sunt in afara oricărui pericol", a transmis ISU Prahova.

Două autospeciale de stingere, o autospeciala de stingere cu azot si o ambulanță SMURD au fost trimise la locul intervenției. Primele informații arată că nu sunt victime.

Deocamdată nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel