Incendiu violent într-un sat din Vrancea. Un bărbat a făcut atac de panică

Un incendiu violent a cuprins o gospodărie dintr-un sat din Vrancea. Pompierii s-au luptat mai bine de trei ore cu flăcările. Proprietarul casei a suferit un atac de panică. 

Pompierii din cadrul Detașamentului Focșani au fost solicitați, ieri seară, în comuna Gura Caliței, sat Dealu Lung, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie. La locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

La momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință și anexele acesteia cuprinzând o suprafață de aproximativ 70 mp.

În cooperare cu SVSU Gura Calitei, forțele de intervenție au acționat circa trei ore pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative. În timpul intervenției, o persoană de sex masculin a suferit atac de panică. Aceasta a fost asistată de un echipaj SAJ.

În urma incendiului au ars locuința și anexele în suprafață de circa 70 mp, precum și bunurile de uz casnic și gospodăresc aflate în interior. Cauza probabilă a producerii evenimentului: scurtcircuit electric.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel