Incendiu violent într-un bloc din Găești. 50 de oameni au fost evacuați

Foto cu caracter ilustrativ ISU Dâmbovița
Foto cu caracter ilustrativ ISU Dâmbovița

Un incendiu a izbucnit, luni seara, într-un bloc din Găeşti.

Pompierii ajunși la fața locului au evacuat preventiv 50 de locatari. O persoană a avut un atac de panică şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Pompierii de la Detaşamentul Găeşti au fost alertaţi despre producerea unui incendiu la un apartament din oraşul Găeşti, situat la etajul al doilea al unui unui bloc de locuinţe. Imediat, spre locul evenimentului pompierii găeşteni s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de ambulanţă SMURD, iar de la Detaşamentul Titu a fost trimisă o platformă de salvare la înălţime, care ulterior s-a întors în subunitate, nefiind nevoie de utilizarea acesteia. La sosirea forţelor de intervenţie, apartamentul era încuiat, fiind necesară forţarea uşii pentru a pătrunde în interiorul acestuia, unde ardeau mocnit într-o cameră obiecte de mobilier şi articole textile, cu degajare mare de fum", precizează ISU Dâmboviţa, citează Agerpres.

Pompierii au lichidat incendiul şi au acţionat pentru evacuarea fumului atât din apartament, cât şi de pe casa scării. De asemenea, salvatorii au evacuat toţi locatarii a 20 de apartamente. Nicio persoană nu a fost rănită în incendiu.

"Cauza probabilă a producerii incendiului stabilită în urma cercetărilor efectuate la faţa locului este efectul termic al curentului electric (conductor electric defect ori neizolat corespunzător)", mai informează ISU Dâmboviţa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel