Incendiu violent în Sălaj. 6 tone de fân s-au făcut scrum - foto

Două autospeciale pentru stins incendii au intervenit în cursul nopții la o șură cuprinsă de flăcări și la mai multe anexe dintr-o gospodărie din localitatea Fildu de Mijloc, județul Sălaj, potrivit ISU Cluj.

La sosirea pompierilor focul cuprinsese în totalitate șura, în care erau depozitate circa 6 tone de fân și mai multe anexe gospodărești. Focul s-a extins și la acoperișul casei unde locuia o femeie de 60 de ani.
Aceasta prezenta agitație psihomotorie și a fost consultată de către un echipaj al ambulanței sosit la locul evenimentului, însă fără a fi necesar transportul la spital.

Cauza incendiului


Pompieri au reușit să scoată din șura aflată în flăcări circa 50 de găini și mai multe bunuri care erau depozitate acolo astfel evitându-se extinderea flăcărilor față de limitele în care au găsit incendiul.
Dificultățile întâmpinate au fost amplasarea anexelor alipite de casă și șură, dar și resursele limitate de apă din zonă.
Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a unui tablou electric amplasat într-una din anexele distruse de incendiu, potrivit ISU Cluj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel