Urmărește emisiunea live


Incendiu violent la un depozit, în Bucureşti. Intervenţie de urgenţă

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică seara, în Bucureşti.

UPDATE 2: ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat următoarele: Incendiu produs la depozit de paleti in Soseaua Morarilor, suprafata 200 mp. Actioneaza 7 autosp de stingere, 2 descarcerare. Nu sunt posibilitati de propagare, nu sunt victime

UPDATE: Pompierii care au ajuns acolo dau asigurări că nu mai există pericolul ca flăcările să se extindă şi asupra celorlalte imobile din zonă. Din primele informaţii, se pare că ar fi cherestea dar este posibil să fie şi alte materiale inflamabile. 

Ştirea iniţială: Un incendiu violent a izbucnit, duminică seara, în Bucureşti. Incendiu are loc la un depozit din cartierul Pantelimon. Un nor gros de fum a cuprins zona, iar numeroase echipaje de pompieri, salvare şi poliţie se îndreaptă spre locul incendiului pentru a interveni, anunţă România TV. 

Intervenţia de stingere este extrem de dificile. Se fac eforturi pentru lichidarea incendiului. Arde pe o suprafaţă de circa 300 de metri pătraţi, iar pericolul ca focul să se extindă este foarte mare, din cauză că vorbim de un depozit de cherestea. Nu se ştie, încă, dacă sunt persoane în incintă, se fac verificări pentru ca eventualele persoane care au rămas blocate acolo să fie salvate la timp. Fumul este extrem de gros. Vorbim de o zonă aglomerată a oraşului, iar autorităţile vor decide dacă este nevoie ca oamenii să fie evacuaţi din perimetrul în care are loc incendiul. 

Pistele pe care merg anchetatorii sunt fie un scurtcircuit, fie o neglijenţă sau chiar o mână criminală. Dar toate acestea vor fi lămurite la finalul anchetei care se va derula începând cu momentul în care incendiul va fi lichidat. 

Martorii aflaţi la faţa locului spun că oamenii sunt foarte speriaţi, se tem ca incendiul să nu se extindă. Sunt foarte multe maşini de intervenţie care se îndreaptă către locul respectiv. Sunt mulţi oameni care au ieşit în stradă pentru a vedea ce se întâmplă, speriaţii fiind de flăcările puternice şi de norul uriaş de fum. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel