Incendiu uriaș la fabrica de frigidere din Timiș. Flăcări pe 10 000 metri pătrați. Video

Un incendiu a izbucnit în noaptea de sâmbătă spre duminică la o hală a unui producător de frigidere din comuna Șag, județul Timiș.

Potrivit ISU Timiș, incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 10.000 de metri pătrați la hala unui producător de frigidere.

În cursul nopții, ISU Timiș a suplimentat echipajele operative cu pompierii aflați în turele libere, iar în sprijin au fost dislocate forțe și mijloace de intervenție de la ISU Arad, Caraș-Severin, Alba și Hunedoara.

Din informațiile primite de pompieri, nu au fost înregistrate victime.

„Pentru limitarea pericolului la locul intervenției, pompierii au scos în afara zonei afectate rezervoare cu substanțe periculoase”, a transmis ISU Timiș.

Ieri, 5 iunie, a avut loc un incendiu la un centru de colectare a deșeurilor în sectorul 6. 

Pompierii din Capitală au intervenit sâmbătă la prânz pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un centru de colectare de deșeurilor de pe strada Bârsăneşti, în Sectorul 6 al Capitalei.

Mari incendii în 2021 în depozite și clădiri

2021
16 februarie - Un incendiu s-a produs la subsolul clădirii rectoratului Universităţii Politehnica din Bucureşti. Incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi, într-o cameră tehnică.
5 februarie - Un incendiu s-a produs în incinta stadionului Giuleşti, la nivelul peluzelor, fără a fi înregistrate victime. Incendiul a afectat zona peluzelor, la etajul 1, unde a ars polistiren pe o suprafaţă de aproximativ 15 metri pătraţi.
5 februarie - Un incendiu a avut loc la un atelier de mobilă pe strada Demetriade din Timişoara, flăcările cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 700 mp. Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată la o hală în care erau depozitate materiale lemnoase, vopseluri şi lacuri, cu degajări mari de fum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel