Incendiu uriaș în Milano. Un bloc cu 20 de etaje a ars ca o torță - VIDEO

Incendiu uriaș în Milano. Un bloc cu 20 de etaje a ars ca o torță  / Foto: Captură video Realitatea Plus
Incendiu uriaș în Milano. Un bloc cu 20 de etaje a ars ca o torță / Foto: Captură video Realitatea Plus

Incendiu de proporții în Milano. Un zgârie-nori a ars ca o torță.

O clădire de locuinţe cu 20 de etaje a fost devastată duminică de un incendiu uriaş la Milano (nordul Italiei), au anunţat serviciile de salvare fără a raporta victime, transmite Agerpres, citând AFP.

Turnul rezidenţial situat la periferia sudică a capitalei lombarde a luat foc la etajele superioare în jurul orelor 17.30 (15.30 GMT). "Flăcările s-au extins apoi la etajele inferioare", provocând un fum dens, au indicat pompierii pe contul lor de Twitter.

"Locuitorii clădirii au fost contactaţi telefonic. Nu sunt persoane date dispărute.", au precizat ei în cursul serii.

Peste 70 de familii locuiau în acest bloc



Aproximativ 70 de familii locuiesc în imobil.

"Pompierii au avansat dintr-un apartament în altul, dărâmând uşile pentru a se asigura că nimeni nu a rămas înăuntru. Suntem optimişti, pentru că a fost timp pentru a ieşi din clădire", a declarat primarul oraşului Milano, Giuseppe Sala, citat de jurnalul Il Corriere della Sera.

Potrivit publicaţiei italiene, circa douăzeci de locatari au fost intoxicaţi uşor cu fum. La faţa locului au fost trimise zeci de maşini de pompieri şi ambulanţe, mai scrie AFP.

Incendiu în localitatea Dealul Frumos din cauza unui trăsnet

O anexă gospodărească de tip şură din localitatea Dealul Frumos, judeţul Sibiu, a luat foc în noaptea de sâmbătă spre duminică, incendiul fiind provocat de un trăsnet, transmite Agerpres.

Potrivit ISU Sibiu, în cursul nopţii, pompierii militari ai Staţiei Agnita au intervenit de urgenţă cu 2 autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească tip şură.

Au ars şura de circa 40 mp şi aproximativ 10 tone de fân depozitat în interiorul acesteia, precizează sursa citată. Au fost salvate prin evacuare patru porci şi mai multe găini. Nu au fost semnalate victime, mai arată ISU Sibiu.

EXPLOZIE uriașă la un depozit de muniţii. 60 de răniţi şi mai multe sate evacuate

O puternică explozie a avut loc joi la un depozit de muniţii în Kazahstan, fostă republică sovietică din Asia Centrală, rănind 60 de persoane şi provocând evacuarea mai multor sate vecine, au anunţat autorităţile kazahe.

Potrivit autorităţilor regiunii Jambîl, 60 de persoane, printre care 11 militari, au fost răniţi şi spitalizaţi în urma exploziei, iar evacuarea a patru sate situate în apropiere de depozitul de muniţii este în curs. Unul dintre sate, care numără 250 de locuitori, este situat la mai puţin de 1 kilometru de locul exploziei, au precizat autorităţile regiunii. Potrivit unui purtător de cuvânt al autorităţilor locale, explozia nu s-a soldat cu morţi. Vezi imaginile video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel