Incendiu puternic la un depozit din Șoseaua Fundeni. Ard autoturisme. Risc de prăbușire a halei - UPDATE

Pompierii intervin de urgență pe Șoseaua Fundeni din Capitală în urma unui puternic incendiu izbucnit la un depozit. 

UPDATE: Se lucrează pentru localizarea incendiului, din exterior, este pericol de prăbușire a halei, susțin reprezentanții ISU. 

Este vorba de o hală amenajată ca service auto, compartimentată, în care se găseau mai multe autoturisme. Hala a fost distrusă în totalitate din cauza arderii generalizate.

Totodată, un alt spațiu de depozitare, lipit de hală, în care se găseau materiale pentru construcție, a fost afectat în mare proporție.

- Știrea inițială - 

Un incendiu puternic a izbucnit la un depozit aflat pe Șoseaua Fundeni din București. Flăcările se manifestă pe o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați susțin reprezentanții ISU București-Ilfov. 

Mai mult, există posibilitatea de propagare la alte construcții din apropiere. În exteriorul halei sunt și alte spații de depozitare. 

Pompierii intervin cu forțe sporite

Conform reprezentanților ISU București-Ilfov, în interiorul depozitului se află mai multe mașini care au fost afectate de flăcări. La fața locului au fost trimise 12 autospeciale de pompieri, dar și două echipaje de ambulanță SMURD și descarcerarea. 

Pompierii au posibilități reduse de alimentare cu apă din rețeaua de hidranți din zonă și se trimit și motopompe la fața locului, posibil să se realizeze alimentare și din lacul din apropiere. 

Incendiul se manifestă cu flăcări de câțiva metri și degajări mari de fum. Pompierii acționează pentru stingere și limitarea propagării. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel