Incendiu puternic la un depozit de deșeuri din Techirghiol / VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Un incendiu puternic a izbucnit, marți la prânz, la un depozit de deșeuri din Techirghiol.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, în jurul orei 13:00, în cazul unui incendiu izbucnit în zona Logistic Dedeman Techirghiol.

Potrivit informațiilor, incendiul a izbucnit la un depozit de deșeuri. Pentru moment, nu se cunosc detalii despre pagube sau dacă au fost înregistrate victime, conform FocusPress.

Incendiu pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești. Patru utilaje au luat foc

Patru utilaje pentru finisarea asfaltului au luat foc, marţea trecută, pe şantierul Drumului Expres Craiova - Piteşti, între localităţile Balş şi Pieleşti, pe un sector aflat în lucru, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Pentru stingerea incendiului au intervenit pompieri de la Detaşamentul Slatina şi Garda Balş, cu două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD.

Sectorul de drum pe care s-a produs incendiul nu este deschis circulaţiei rutiere. Nu au fost înregistrate victime.

"La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta cu flacără şi degajări mari de fum, la materialele combustibile din compunerea utilajelor. În urma incendiului cele patru utilaje au fost distruse în proporţie de aproximativ 70%", a spus Băsăşteanu, potrivit Agerpres.

Cauza izbucnirii incendiului nu a fost încă stabilită (vezi imagini AICI).

Incendiu în piaţa de haine second-hand de la periferia Braşovului

Un incendiu a izbucnit vineri seară la periferia municipiului Braşov, în piaţa de haine second-hand din cartierul Bartolomeu. La faţa locului s-au deplasat 7 autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj SMURD.

Pompierii intervin la acest moment pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor care se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 mp, precizează IGSU. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, în sprijinul pompierilor braşoveni au fost dislocate 3 maşini de stingere (2 de la ISU Covasna, 1 de la ISU Prahova) şi 2 de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă. Din cauza degajărilor mari de fum, pentru protecţia populaţiei aflate în proximitatea zonei de manifestare a incendiului, a fost transmis un mesaj de avertizare prin intermediul sistemului RO-ALERT (citește mai mult și vezi imagini AICI). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel