Incendiu puternic în nordul Capitalei

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, în nordul Capitalei

Update 2: La misiunea de stingere intervin 27 mașini de stingere, 4 autoscări de intervenție la înălțime, 4 descarcerări și 2 ambulante SMURD. Întrucât incendiul se manifesta cu degajări mari de fum, a fost transmis mesaj prin Ro Alert pentru protecția populației. Nu sunt persoane surprinse.

Update: La misiunea de stingere intervin 16 mașini de stingere, 4 descarcarcerari, 4 autoscari și 2 ambulante SMURD. Întrucât incendiul se manifesta cu degajari mari de fum, a fost transmis mesaj prin RO-ALERT pentru protecția populației. Nu sunt persoane surprinse

Ştirea iniţială: Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au anunțat că un incendiu puternic a izbucnit vineri la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum. La momentul transmiterii știrii, hala arde în întregime, transmite Mediafax.

Degajarea de fum este atât de puternică încât se vede din mai multe zone ale Capitalei. A fost emis şi un mesaj RO-ALERT pentru ca persoanele să evite zona respectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel