Incendiu puternic în Dâmbovița. O hală în care se produce polistiren a luat foc

Sursa foto: dbonline.ro
Sursa foto: dbonline.ro

O hală de producție polistiren a luat foc, în această dimineață.

UPDATE: "În jurul orei 08:40, o persoană din cadrul operatorului economic s-a prezentat la echipajul de prim ajutor pentru îngrijiri medicale. Persoana, bărbat de 52 de ani, prezenta arsuri de gradul II la nivelul capului. Acesta refuză transportul la spital", transmite ISU DB.

_____________________________________________________________________________________

Un incendiu violent a avut loc, în această dimineață, în jurul orei 06.00, la o hală de producție polistiren din satul Mija, comuna I.L. Caragiale, scrie dbonline.ro. Numeroși pompieri au intervenit pentru lichidarea flăcărilor. Din fericire, nu există victime.

Focul se manifesta în interiorul halei de producție pe o suprafață de aproximativ 400 metri pătrați cu degajări mari de fum. Incendiul a fost localizat rapid și s-a acționat pentru stingerea acestuia.

Potrivit ISU Dâmbovița, au intervenit pompierii Detașamentului Moreni, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, dar și pompierii Detașamentului Târgoviște, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de intervenție cu apă.

A fost emis un mesaj RO-alert pentru populația din zonă pentru luarea unor măsuri de autoprotecție. Se recomandă închiderea geamurilor, a ferestrelor și oprirea aparatelor de climatizare și ventilație.

A fost emis un mesaj RO-ALERT

Un al incendiu a avut loc în această dimineață, la un depozit de fier vechi din Zalău Potrivit ISU Sălaj, incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 50 metri pătraţi, iar la faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere, scrie Agerpres.

"Pompierii zălăuani intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o serie de deşeuri depozitate în cadrul unei societăţi de colectare a fierului vechi şi a altor deşeuri, din municipiul Zalău. Incendiul se manifestă la deşeuri pe o suprafaţă de aproximativ 50 metri pătraţi, iar la locul evenimentului se intervine cu trei autospeciale de stingere", informează sursa citată.

Având în vedere că focul a produs mari degajări de fum, a fost emis un mesaj RO-ALERT la nivelul municipiului Zalău. 

Incendiu de vegetație

Un incendiu de vegetație uscată și gunoi menajer a izbucnit în Luduș, vineri. Pompierii din Mureș intervin și sâmbătă dimineață.

Pompierii din Mureș au intervenit sâmbătă dimineața pentru lichidarea unui incendiu de vegetație uscată și gunoi menajer, care a izbucnit vineri la prânz pe o stradă din orașul Luduș. Potrivit ISU Mureș, incendiul de pe strada 1 Mai din orașul Luduș a izbucnit vineri în jurul prânzului. Acesta s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați cu mai multe focare.

În urma degajărilor mari de fum, autoritățile au emis vineri două mesaje de avertizare a populației prin intermediul aplicației Ro-Alert. Pompierii au intervenit și sâmbătă dimineața pentru lichidarea incendiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel