Incendiu puternic în Cernavodă. Femeie de 70 de ani, prinsă de flăcări

Un incendiu violent a izbucnit, în această seară, la o baracă din perimetrul fostei amenajări de şantier a constructorilor ce au lucrat pe şantierul Centralei Nuclear Electrice Cernavodă, flăcările manifestându-se pe 600 de metri pătraţi şi existând pericol de propagare, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Anca Chiriţă.

Potrivit sursei citate, salvatorii ajunşi la faţa locului au identificat şi au scos afară din imobilul dezafectat o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani care fusese expusă mult timp la fum, aceasta fiind transportată la spital.

"Incendiul se manifestă foarte violent pe suprafaţa de aproximativ 600 de mp şi pentru localizare şi stingere intervin echipajele de pompieri de pe şase autospeciale, dar pericolul de propagare la alte imobile învecinate este foarte mare", a declarat reprezentantul ISU Dobrogea. La faţa locului se află şi un echipaj SMURD.

Focul a izbucnit în aceiaşi zonă în care s-a produs un alt incendiu la sfârşitul lunii august, când a fost afectată o baracă cu etaj în care locuiau aproximativ 15 familii, fără forme legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel