Incendiu puternic în București, în zona Vitan

Un incendiu puternic are loc, în aceste momente, în București, în zona Vitan.

UPDATE: Locatarii au fost evacuați. Nu există persoane rănite.

UPDATE: "Incendiul s-a produs la o casă din Str. Detaşamentului, extins la acoperişul unei alte locuinţe învecinate. Suprafaţa afectată este de 200-300 mp. În apropiere, este şi un service auto, la care există pericol de extindere", transmite IGSU.

În această seară, o casă bătrânească din zona Vitan a luat foc. Acest incendiu s-a extins la acoperişul unei alte case. Cele două imobile sunt lipite. 200 de metri pătraţi ar fi afectaţi de acest incendiu, potrivit Antena 3.  Sunt şase autospeciale la fața locului. Echipele sosite au încercat să amplaseze scara în zona respectivă pentru a stinge incendiul. Nu sunt persoane rănite.

Revenim cu informații...

Incendiu și în Olt

Un alt incendiu cu degajări mari de fum s-a produs, joi, la o garsonieră dintr-un bloc de locuinţe din oraşul Balş, patru persoane fiind transportate la spital cu intoxicaţie uşoară cu monoxid de carbon, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, potrivit Agerpres. Din cauza incendiului, din blocul respectiv au fost evacuate 25 de persoane, dintre care opt au fost asistate medical de echipajele SMURD şi de la Ambulanţă care s-au deplasat la intervenţie.

"Incendiul s-a manifestat la o garsonieră aflată la etajul unu, cu degajare mare de fum. Nu au fost afectate de incendiu alte garsoniere. Au fost evacuate 25 de persoane, opt dintre acestea au fost asistate medical. Dintre cele opt persoane, patru au fost transportate la CU Balş, conştiente, cu intoxicaţie uşoară cu monoxid de carbon", a spus Băsăşteanu.

Incendiul a fost lichidat de pompieri. Degajarea mare de fum a avut loc în condiţiile în care în garsoniera în care a izbucnit incendiul erau depozite multe materiale textile. Aceștia urmează să stabilească care este cauza izbucnirii incendiului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel