VIDEO Incendiu puternic de vegetație. Trafic blocat pe DN1. Flăcări de 4-5 metri

Incendiu vegetatie
Incendiu vegetatie

Incendiu puternic de vegetație, la doar câteva sute de metri de case. Traficul pe DN 1 a fost blocat. Pompierii intervin de urgență.

UPDATE - Conform reprezentanților ISU Brașov, flăcările s-au extins cu repeziciune, iar incendiul se manifestă acum pe o suprafață de 20 de hectare. De asemenea, trei autospeciale se stingere a incendiilor și peste 20 de pompieri intervin la fața locului.

Pompierii mai intervin în acest timp și la alte două incendii de vegetație, tot în zona Făgărașului, și la un alt incendiu între Măieruș și Apața.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră pe DN1 a fost oprită pe ambele sensuri pe tronsonul kilometric 235-237 (la ieşirea din localitatea Făgăraş către Sibiu, în judeţul Braşov).

Poliţiştii rutieri au luat această măsură din motive de siguranţă, întrucât vizibilitatea pe carosabil este foarte scăzută, ca urmare a unui incendiu de vegetaţie.

Un alt incendiu de vegetație a avut loc și în județul Sibiu, acolo unde au ars aproximativ 50 de hectare de vegetație uscată. Pompierii au reușit limitarea efectelor astfel încât incendiul să nu se extindă la fondul forestier. Intervenția a durat aproape trei ore.

- Știrea inițială -

Un incendiu violent de vegetație a izbunit la ieșirea din Făgăraș spre Sibiu. Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, flăcările se manifestă pe o suprafață de două hectare și ating înălțimi de 4-5 metri. 

Fumul dens, dar și flăcările sunt vizibile de la câțiva kilometri depărtare. Mai mult, incendiul se manifestă foarte aproape de locuințele oamenilor.

Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului. Traficul pe Drumul Național 1 a fost blocat și ulterior, îngreunat, din cauza fumului dens. 

Vezi și: 

Protest autostrăzi. Firea: Ar fi păcat să profite cineva politic

Mii de persoane au defilat de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel