Incendiu provocat în Prahova. Un bărbat a aruncat cu motorină pe geamurile unei case de schimb valutar

Pompieri / foto ilustrativ
Pompieri / foto ilustrativ

Un bărbat din municipiul Ploiești a aruncat cu motorină pe geamurile unei case de schimb valutar și a provocat un incendiu.

Un incendiu a izbucnit la o casă de schimb valutar din municipiul Ploieşti după ce un bărbat a aruncat cu motorină pe geamurile unităţii, apoi a dat foc, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

"La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul era stins. Se pare că este o acţiune intenţionată, un bărbat a aruncat cu motorină pe geamurile unei case de schimb valutar. În interior erau două femei, dar nu sunt rănite", au precizat reprezentanţii ISU Prahova.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de stingere şi unul SMURD.

Poliția intervine


"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că are loc un incendiu la o casă de schimb valutar din municipiul Ploieşti. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că cele sesizate se confirmă, efectuând cercetări pentru stabilirea situaţie de fapt, identificării autorului şi tragerii la răspundere penală a autorului. Din primele date a rezultat faptul că o persoană nemulţumită ar fi aruncat cu o sticlă ce conţinea lichid inflamabil şi ar fi aprins cu o brichetă conţinutul, după care a fugit", anunţă IPJ Prahova, citează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel