Incendiu Ploiești. Pompierii nu reușesc să stingă flăcările

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Incendiul izbucnit duminică la depozitul de mase plastice din Ploieşti nu a fost stins până luni dimineaţa, pompierii intervenind în continuare cu nouă autospeciale, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, cele nouă autospeciale lucrează pentru lichidarea incendiului şi înlăturarea efectelor negative, fiind afectate 5.000 de tone de mase plastice şi alte deşeuri.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au anunţat că incendiul, izbucnit într-un depozit al firmei Urban ICIM, a fost localizat şi nu mai există pericol de extindere. Flăcările au distrus zeci de utilaje, dar şi o mare cantitate de materiale, de la mase plastice şi cauciucuri, până la deşeuri de hârtie.

Conform aceleiaşi surse, incendiul a fost anunţat la 112 de paznicul depozitului. Flăcările au cuprins, iniţial, mase plastice şi utilaje, în interiorul unei hale şi în afara ei, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi, ulterior extinzându-se pe aproape 8.000 de metri pătraţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel