Incendiu Ploieşti, depozit de mase plastice

Un incendiu a izbucnit duminică la un depozit de mase plastice din municipiul Ploieşti, pompierii intervenind la faţa locului cu şapte autospeciale. 


Al doilea incendiu produs într-un interval de o lună la depozite de mase plastice din zona municipiului Ploieşti. Duminică, 11 noiembrie, s-a declanşat un puternic incendiu la periferia Ploieştiului, la un depozit de mase plastice. Un caz similar s-a produs în urmă cu o lună, pe data de 13 octombrie, tot în zona Ploieştiului, la Pleaşa. Atunci, în momentul izbucnirii incendiului in depozit se află doar paznicul, fiind cel care a solicitat intervenția echipajelor de pompieri. 

Update: Incendiul izbucnit duminică la un depozit de mase plastice din municipiul Ploieşti s-a extins şi există degajări mari de fum toxic, cei care locuiesc în vecinătate fiind sfătuiţi să rămână în locuinţe.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au precizat că incendiul a fost anunţat la 112 de paznicul depozitului. Flăcările au cuprins iniţial mase plastice şi utilaje, în interiorul unei hale şi în afara ei, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi, ulterior extinzându-se pe aproape 8.000 de metri pătraţi.

"Arde o hală metalică şi baloţi de mase plastice în exterior. (...) Recomandările preventive pentru populaţia aflată în proximitate sunt următoarele: să rămână în locuinţe până la stingerea incendiului, să evite deplasarea în zona de manifestare a incendiului, să închidă uşile şi ferestrele locuinţelor pentru evitarea pătrunderii fumului generat de incendiu, să părăsească zona de manifestare şi să identifice locuri sigure, aerisite", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae. Pompierii acţionează pentru stingerea incendiului cu şapte autospeciale cu apă şi spumă. 

Ştire iniţială: Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova au precizat că incendiul a fost anunţat la 112 de paznicul depozitului. Conform aceleiaşi surse, flăcările au cuprins mase plastice şi utilaje, în interiorul unei hale şi în afara ei, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi. 

Pe lângă cele şapte autospeciale cu apă şi spumă, la locul incendiului a fost trimisă şi o ambulanţă SMURD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel