Update. O femeie a fost reținută. Incendiu Paris. Șapte morți și zeci de răniți

Cel puţin şapte persoane au murit, iar alte 28 au fost rănite în urma unei incendiu izbucnit într-o clădire rezidenţială din partea de vest a Parisului, potrivit Reuters, care citează autoritățile.

Update. Autoritățile au reținut o femeie sub suspiciunea de a fi pus focul intenționat. 

Incendiul a izbucnit într-o clădire de opt etaje din arondismentul al XVI-lea.


Autoritățile se așteaptă ca bilanțul să crească deoarece incendiul, care a fi pornit la ora locală 01.00, nu a putut fi oprit încă, a declarat purtătorul de cuvânt al Pompierilor.

Din informațiile furnizate de echipele de intervenție de la fața locului se pare că în clădire nu se mai află persoane surprinse de incendiu.

Parisul este în doliu în această dimineaţă; bilanţul este teribil, a reacţionat pe Twitter primarul Parisului, Anne Hidalgo.

Incendiul, a cărui origine este deocamdată necunoscută, a debutat marţi în jurul orei locale 01:00 (00:00 GMT), conform pompierilor, care au evocat o scenă de o incredibilă violenţă.

Unii locatari ai imobilului cu opt etaje, construit în anii '70 ai secolului trecut şi situat pe Rue Erlanger, s-au refugiat pe acoperiş pentru a scăpa de flăcări.

Am procedat la mai multe operaţiuni de salvare, în special pentru zece persoane care se refugiaseră pe acoperiş. În total, aproximativ 50 de persoane au fost salvate de pompieri, în special datorită instalării scărilor, a explicat Clément Cognon.

De asemenea, două imobile din apropiere au fost evacuate ca măsură de precauţie. Responsabilii primăriei arondismentului 16 din Paris s-au deplasat la locul incidentului pentru a găsi soluţii de cazare pentru sinistraţi.

Vezi și: Explozie la Paris. Anunțul Parchetului: Doi pompieri au murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel