Incendiu Notre-Dame. Herjeu: Arde o parte din visul meu. Ar trebui să înțeleg ceva din asta

Notre Dame
Notre Dame

Radu Herjeu este unul dintre românii care regretă faptul că nu a ajuns să viziteze Catedrala Notre-Dame și transmite un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

De la 10 ani, când m-am îndrăgostit iremediabil de Parisul lui Dumas, am visat să văd Notre Dame și Luvru. Atât. Nu mă gândeam la New York, la Roma, Moscova sau Tokyo. Ci la Parisul lui D'Artagnan și, ulterior, al lui Jean Valjean. Din varii motive am tot amânat acest moment chiar și după ce vremurile mi-ar fi permis să ajung acolo. Acum stau și mă uit cum arde o parte din visul meu din copilărie. Poate chiar ar trebui să înțeleg ceva din asta, a scris Radu Herjeu pe pagina sa de Facebook.

Incendiul masiv care a afectat Catedrala Notre-Dame, din Paris, a distrus acoperişul şi turla, dar zidurile exterioare şi cele două clopotniţe nu s-au prăbuşit. Pericolul incendiului a fost eliminat, dar încă nu se ştie cum va rezista structura edificiului, a declarat marţi dimineaţa Laurent Nunez, secretar de stat în Ministerul de Interne al Franţei. 

Vezi și: Notre-Dame, de Octavian Goga. Poezia celebrului poet român care te va lăsa fără cuvinte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel