FOC la METROU. Anunțul ISU-UPDATE

UPDATE 23:21: Circulaţia metroului a revenit la normal, după ce, între staţiile Eroii Revoluţiei şi Tineretului, pe firul 1, a fost străpuns un izolator, care a degajat fum, au declarat, duminică seara, pentru Agerpres, reprezentanţii Metrorex. 

UPDATE 23:01: Fumul de la staţia de metrou Tineretului, semnalat duminică seară, a fost provocat de un izolator localizat la aproximativ 20 de metri de peron, a informat ISU Bucureşti. Pompierii au intervenit cu un stingător. La momentul redactării acestei știri se circulă pe un singur fir.

UPDATE 22:49: Pompierii s-au deplasat, duminică seară, în subteran la staţia de metrou Tineretului, fiind sesizaţi că se simte miros de fum, au anunţat oficialii ISU Bucureşti. La faţa locului au fost trimise două autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD, o maşină de descarcerare. La momentul transmiterii acestei știri se fac verificări pentru se depista ce s-a întâmplat.

Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU, a precizat: 'Nu s-a impus evacuarea staţiei până în acest moment, fumul nu este dens. Nu avem persoane rănite. Dacă situaţia se va înrăutăţi, se poate dispune restricţionarea totală a traficului. Fumul se degajă prin galeria de metrou, către peron, dar avaria nu a fost localizată. În afară de staţia Tineretului, nu mai avem informaţii cu privire la situaţii asemănătoare în alte staţii'.

-----

Știrea inițială:

Un incendiu a izbucnit la metrou, informează România TV. Circulația a fost oprită între stațiile Tineretului și Eroii Revoluției.

Metrorex nu a facut niciun anunț despre incidentul de la metrou, nu se știe exact ce se întâmplat. Cert este că la stația de metrou Tineretului s-a simțit fum puternic. Rămâneți pe DC News. Revenim cu noi informații.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel