Incendiu metrou Paris. Gara Montparnasse, închisă - VIDEO

Una dintre principalele gări pariziene, Montparnasse, este închisă din cauza unui incendiu.

Traficul feroviar la gara Montparnasse din Paris, una din principalele gări ale capitalei franceze, care deserveşte vestul şi sud-vestul Franţei, a fost întrerupt vineri la mijlocul zilei, în timp ce se înregistra un important aflux de călători, din cauza unui incendiu, a anunţat transportatorul SNCF, citat de AFP.

Această întrerupere va afecta foarte mulţi călători care trebuiau să ia trenul în această vineri şi în weekend, când mulţi turişti se întorc la Paris, iar alţii părăsesc capitala. Întreruperea are drept cauză 'un incendiu la o substaţie electrică aparţinând RTF', reţeaua pentru transportul de energie electrică, a anunţat SNCF pe Twitter, adăugând că 'echipele noastre tehnice sunt în curs de intervenţie'.

VIDEO

Această substaţie se află în apropiere de Versailles, într-o suburbie a Parisului. Pe Twitter, numeroşi internauţi au postat fotografii şi înregistrări video cu un nor de fum negru deasupra oraşului şi în apropiere de calea ferată, prezentându-le ca fiind realizate în apropierea locului unde a izbucnit incendiul.

Gara Montparnasse a suferit un accident major şi acum un an, când traficul a fost întrerupt în cursul unui weekend în plin sezon estival din cauza unei pene la dispozitivul de semnalizare, ceea ce i-a atras critici transportatorului şi a determinat guvernul să reacţioneze.

Vezi și: Timișoara. Pensionar, jefuit de o tânără în gară


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel