Incendiu Matei Balş. Mirela Voicu, revoltă la adresa lui Vlad Voiculescu şi Florin Cîţu: Pentru a doua oară, este o persoană CONSTATATOARE DE DECES

Mirela Voicu, revoltă la adresa lui Vlad Voiculescu şi Florin Cîţu după incendiul de la Balş
Mirela Voicu, revoltă la adresa lui Vlad Voiculescu şi Florin Cîţu după incendiul de la Balş

Jurnalista Mirela Voicu a transmis un mesaj de revoltă la adresa ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi a premierului Florin Cîţu, după incendiul de la Matei Balş. 

După ce Sebastian Burduja (PNL) ar fi spus, conform Antena 3, că nu trebuie cerute demisii după incendiul de la Matei Balş, jurnalista Mirela Voicu a răbufnit. 

"Sunt curioasă dacă dosarul, cercetarea, va rămâne doar in rem, cum au rămas multe altele, sau dacă măcar de data asta vom avea şi vinovaţi. Dacă e priza de vină, să cercetăm penal priza. Dacă e aeroterma de vină, să cercetăm penal aeroterma. 

Ştiţi care e problema? Sunt aceleaşi discursuri politice de fiecare dată când se întâmplă ceva. Toată lumea dă vina pe altcineva. Unii zic că e de vină greaua moştenire. Ceilalţi spun că nu e nevoie de demisii. Dacă nu avem de demisii, ce ar trebui să facem? Avem miniştri care constată. Dl Vlad Voiculescu, pentru a doua oară în viaţa sa de politician şi ministru, este o persoană constatatoare de deces. 

Eu trebuie să constat, ca jurnalist. El trebuie să ia măsuri. Dl Vlad Voiculescu s-a obişnuit să stea pe margine şi să spună că este inadmisibil. Ce este inadmisibil? Asta pot spune eu, ca cetăţean al României, că e inadmisibil. El are nişte pârghii, trebuie să facă ceva, aşa cum s-a întâmplat în multe alte cazuri. Ce vedem acum? Nişte politicieni care nu îşi asumă? Cine e de vină? Priza?", a spus Mirela Voicu la Antena 3. 

"Dl Voiculescu nu trebuie să mai constate"

După ce a fost întrebată ce s-ar fi întâmplat dacă în Institutul Matei Balş ar fi fost internaţi "părinţii lor" (n.r. ai celor de la guvernare), Mirela Voicu a continuat şi le-a transmis un mesaj direct lui Vlad Voiculescu şi lui Florin Cîţu. 

"Nu există ai lor şi ai ne-lor. Trăim într-o ţară în care politicul este peste tot. Managerii de spitale sunt numiţi politic. Asistentele şefe sunt numite politic. Preşedinţii de bloc, de scară, de jocuri de noroc, sunt numiţi politic. În situaţii de acest gen, avem doar discursuri politice. Iar România trăieşte, aşa cum spunea un prieten de-al meu, fără prospect. România trăieşte fără prospect. Nu se va întâmpla nimic nici de data asta, cum nu s-a întâmplat nici după Piatra Neamţ. 

O să demarăm controale în spital, da? Asta spune dl ministru. Suntem plini de controale! Dl. Vlad Voiculescu nu trebuie să mai constate, trebuie să facă ceva. Şi-a dorit foarte tare acest fotoliu. Trăieşte într-o perioadă de pandemie. Este ministrul Sănătăţii într-o perioadă de pandemie cu un milion de nenorociri pe sistemul sanitar. 

Dl Cîţu iese şi spune că vrea control. Dle Cîţu, dvs nu trebuie să faceţi niciun control, dvs trebuie să faceţi bugetul. Pentru controale, există organe de control, specializate. Dvs trebuie să daţi bani, prin buget, să se refacă acea secţie de la Matei Balş, că bate tulpina din Marea Britanie la uşă. Nu trebuie să faceţi controale dvs!", a mai spus jurnalista.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel