Incendiu la un hotel din Giurgiu. Mai multe persoane evacuate din cauza degajărilor mari de fum / UPDATE

Incendiu lângă un hotel din Giurgiu. Mai multe persoane evacuate din cauza degajărilor mari de fum
Incendiu lângă un hotel din Giurgiu. Mai multe persoane evacuate din cauza degajărilor mari de fum

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit, luni seara, lângă un hotel din orașul Giurgiu. 10 persoane au fost evacuate din hotel.

UPDATE

Toate cele 55 de persoane care se aflau luni seară în hotelul Steaua Dunării din municipiul Giurgiu au fost evacuate de pompieri în urma incendiului izbucnit la o anexă din spatele imobilului, care s-a manifestat cu degajări mari de fum.

Potrivit ISU Giurgiu, 10 persoane au fost evacuate cu masca pe figură şi, în urma inhalării de fum, li se acordă îngrijiri medicale de urgenţă de către echipajele de intervenţie. Restul persoanelor au fost evacuate în urma operaţiunilor de căutare ale pompierilor. 

Știrea inițială

Zece persoane care se aflau luni seară în hotelul Steaua Dunării din municipiul Giurgiu au fost evacuate şi li se acordă îngrijiri medicale de către echipajele de intervenţie sosite la faţa locului după ce la o anexă din spatele imobilului a izbucnit un incendiu, fumul ajungând la toate cele 10 etaje.

'Pompierii giurgiuveni intervin în aceste momente pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă în spatele hotelului Steaua Dunării din municipiul Giurgiu. Mai multe persoane care se aflau în interiorul hotelului au fost evacuate. La faţa locului au fost mobilizate cinci autospeciale de intervenţie, o maşină de descarcerare, o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Giurgiu şi două ambulanţe SAJ, intervenind 19 subofiţeri şi trei ofiţeri', a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Florin Neguţ.

Potrivit acestuia, din clădire au fost evacuate 10 persoane, toate conştiente şi cooperante. Măsura evacuării a fost impusă din cauza degajărilor mari de fum, întrucât 'ardeau mase plastice şi materiale textile în cantităţi relativ mari'. Persoanele evacuate primesc îngrijiri medicale la faţa locului din cauza inhalării de fum. Echipele de căutare-salvare verifică etajele hotelului pentru găsirea tuturor persoanelor care s-ar mai afla în imobil, notează Agerpres.

Incendiu în Parcul Bordei, lângă Hotel Diesel / video

Amintim faptul că un alt incendiu a avut loc în Parcul Bordei din Capitală, lângă Hotelul Diesel, pe data de 17 august 2021.

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit în Parcul Bordei, lângă Hotelul Diesel. Martorii de la fața locului au filmat intervenția salvatorilor care, potrivit lor, a durat foarte puțin timp. Focul ar fi pornit de la niște gunoaie.

În timpul intervenției, la restaurantul hotelului era o petrecere la care participau oameni de seamă, iar unele mașini de lux au fost redirecționate. Poliția Locală ar fi reținut un suspect.(Vezi imagini exclusive AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel