Incendiu la un hotel din stațiunea Mamaia unde se aflau cazate 41 de persoane

Sursă foto: Facebook - ISU
Sursă foto: Facebook - ISU

Un incendiu a izbucnit duminică dimineața la hotelul Romantic din stațiunea Mamaia. În acel moment, în hotel erau cazate 41 de persoane. Incendiul a fost lichidat cu succes și toate persoanele au fost evacuate.

“Incendiul s-a manifestat la un ventilator din baia unei camere de hotel. La momentul izbucnirii incendiulul, în hotel se aflau cazate 41 de persoane (38 adulti, 3 copii) dintre care 2 cetateni ucrainieni. Toate persoanele au fost evacuate din hotel, nu au fost persoane care să necesite îngrijiri medicale sau transport la spital. La fața locului s-a intervenit cu 4 autospeciale de stingere cu apa și spuma, 2 autoscari, 1 descarcerare, 3 SMURD tip B, 1 SMURD C și 1 ATPVM”, a informat ISU Dobrogea potrivit România Tv.

Incendiul din Năvodari a făcut prăpăd. 16 apartamente distruse de flăcări, alte 16, afectate de apă

Incendiu care a izbucnit astăzi într-un bloc din Năvodari a lăsat în urmă un adevărat dezastru. Opt apartamente au fost distruse în totalitate de flăcări şi alte opt în proporţie de 30 - 40% fiecare, fără a se înregistra victime, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea". Cele opt apartamente distruse de foc se aflau la mansarda imobilului.

Alte 16 apartamente de la etajul IV al blocului au fost afectate de apa provenită în timpul acţiunilor de stingere a incendiului,transmite Agerpres.

Pompierii au luptat cu flăcările timp de 7 ore


Peste 70 de pompieri militari din cadrul ISU "Dobrogea" au luptat aproximativ şapte ore cu flăcările care au cuprins mansarda blocului de locuinţe, în sprijinul acestora venind şi două echipaje din judeţele Ialomiţa şi Călăraşi.

"Alerta a fost dată în ziua de 05.05.2022, ora 11.27, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112. La locul solicitării au intervenit opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din care două venite în sprijin de la inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din Ialomiţa şi Călăraşi, trei autospeciale pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, un SMURD tip B, o autospecială pentru transport victime multiple, o descarcerare, o autocisternă şi două ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa", se arată într-un comunicat de presă transmis de ISU "Dobrogea".

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel