UPDATE: S-a mai trimis o autospecială de stingere / Incendiu la un depozit de cauciucuri din Drăgăşani. Oamenii, avertizați prin RO-ALERT

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Un incendiu de proporţii a izbucnit sâmbătă la un depozit de cauciucuri din municipiul Drăgăşani, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

UPDATE: Forţele de intervenţie de la incendiul izbucnit sâmbătă într-un depozit de anvelope din Drăgăşani au fost suplimentate cu încă o autospecială de stingere cu apă şi spumă, în prezent la faţa locului acţionând cinci autospeciale, un echipaj CBRN şi un echipaj SMURD.

Potrivit reprezentanţilor ISU Vâlcea, incendiul a fost localizat, acesta manifestându-se pe o suprafaţă de circa 80 de metri pătraţi, în două anexe în care se află o cantitate mare de benzi de cauciuc, în apropiere fiind şi depozitul principal în care, de asemenea, se află o cantitate mare de anvelope.

_______________________________________________________________________________________________

UPDATE: Pentru stingerea incendiului acționează 4 mașini de stingere. Totodată, la locul evenimentului au fost alocate 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială CBRN. Având în vedere degajările mari de fum, ISU Vâlcea a transmis un mesaj de avertizare, prin intermediul sistemului RO-ALERT, pentru localitățile Drăgășani, Verguleasa, Ștefănești, Sutești, Crețeni, Mitrofani, Prundeni și Vulturești.

________________________________________________________________________________________________

Potrivit acestora, flăcările au cuprins două anexe, în zonă pompierii intervenind cu patru autospeciale cu apă şi spumă, o autospecială CBRN şi un echipaj SMURD, potrivit Agerpres,

Inspectorul şef al ISU Vâlcea, Dan Pascaru, a precizat că populaţia din municipiu va fi avertizată prin mesaj RO-ALERT să se protejeze, fumul degajat fiind toxic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel