Sfatul șefului Gărzii de Mediu, după incendiul din Capitală / UPDATE 4 VIDEO

Sâmbătă seară a izbucnit un incendiu la un bloc din București. Potrivit ISU București - Ilfov, incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în construcție. Primele informații sunt că au aurs butoaie cu smoală și carton bituminat, suprafața afectată fiind de aproximativ 500 de metri pătrați.

UPDATE 4

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dispus, sâmbătă seara, să se facă verificări la blocul nelocuit unde a izbucnit incendiul, pentru a vedea modul în care au fost emise autorizațiile de construire.


Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dispus, sâmbătă seara, să se facă verificări în cazul proprietarului imobilului din strada Parcului nr. 20, unde a izbucnit un incendiu la terasă. Verificările privesc modul în care au fost emise autorizațiile de construire.

Polițiștii locali de la Ordine Publică au ajuns la locul incendiului și acordă suport echipajelor ISU, care au izolat perimetrul, informează reprezentanții Primăriei Sectorului 1.

UPDATE 3

Șeful Gărzii de Mediu a spus, sâmbătă seara, că după incendiul izbucnit în Nordul Capitalei sunt degajări mari de fum.

„Odată cu aceste degajări de fum, din cauza materialelor care ard sunt și degajări de particule provenite din cenușa care este ridicată de temperatura foarte mare a focului. Din fericire, în momentul de față și datorită mișcării curenților de aer, fumul nu ajunge peste locuințele bucureștenilor, dar, preventiv, este normal și de bun simț să ținem geamurile închise, pentru că această cenușă, în contact cu aerul rece probabil va coborî pe sol”, a spus Berceanu, la Antena 3.


Potrivit ISU București - Ilfov, incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în construcție. Blocul este situat pe strada Parcului.

Primele informații sunt că ard butoaie cu smoală și carton bituminat, suprafața afectată fiind de aproximativ 500 de metri pătrați. S-a acționat de la înălțime cu autoscara, echipele de pompieri au urcat la ultimul nivel și au acționat pentru stingerea incendiului.

Nu sunt semnalate victime, dar sunt degajări însemnate de fum.

UPDATE 2

Ansamblul de apartamente se află situat într-o zonă considerată a fi noul pol de birouri, spații comerciale și rezidențiale al orașului București.

De acolo faci doar două minute cu mașina până la Piața Presei Libere și doar șase minute de mers cu bicicleta până la Parcul Herăstrau. Gurile de metrou 1 Mai și Jiului se află în apropiere.

VIDEO:

UPDATE 1

Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă seara, la un bloc de 12 etaje din Capitală. Martorii spun că s-au auzit explozii. Fumul dens se vede de la mare distanță.

Potrivit ISU București - Ilfov, incendiul s-a produs pe terasa unui bloc cu 12 etaje aflat în construcție. Blocul este situat pe strada Parcului.

Primele informații sunt că ard butoaie cu smoală și carton bituminat, suprafața afectată fiind de aproximativ 500 de metri pătrați. La această oră se acționeaza cu 11 autospeciale de stingere, două autoscări. Nu sunt semnalate victime, dar sunt degajări însemnate de fum.

Lângă blocul în flăcări, aflat în faza a doua de construcție, se află, în imediata apropiere, un bloc locuit. 

”Nu sunt oameni răniți, blocul nu este locuit”, a transmis Raed Arafat, conform Antena 3.

Știrea inițială

Un bloc din cadrul unui ansamblu rezidențial a luat foc. Acesta era nelocuit, fiind în faza de construcție. S-a auzit o bubuitură puternica, spun martorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel